Lunch bestellen in Maasdam

Wij leveren in Maasdam! Voor catering en buffetten, maar ook voor lunch en belegde broodjes kan Catering Ilse en Fons in Maasdam en omgeving leveren. Met ons uitgebreide assortiment broodjes, salades, lunchpakketten en andere arrangementen vindt u altijd uw favoriete gerecht!

 

Broodjes bestellen in Maasdam

Wanneer u uw bestelling bij Catering Ilse en Fons doet, kunt u ervoor kiezen het zelf op te halen of te laten bezorgen. Bij een bestelling van vijftig euro of meer bezorgen wij gratis in Maasdam en omgeving. En of u nu voor de luxe broodjes gaat, een salade of een compleet luncharrangement, alles wordt met verse producten bereid. Als u daarbij voor tien uur ’s ochtends bestelt, heeft u uw bestelling tijdens lunchtijd in huis, op uw werk of op locatie.

Catering in Maasdam

Naast belegde broodjes, minibroodjes en andere lekkernijen, kunnen wij ook een volledige catering voor u of uw bedrijf verzorgen. U kunt natuurlijk kiezen uit ons uitgebreide assortiment, aangevuld met uw persoonlijke wensen. Wilt u meer weten of meteen een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op!

- Bestel bij Ilse en Fons -

Wilt u een bestelling plaatsen voor bij u op locatie?