Broodjes bestellen in Westmaas

Wij leveren in Westmaas! Van ontbijtarrangementen en lunchpakketten tot luxe broodjes, salades en dranken, bij Catering Ilse en Fons hebben we het allemaal in huis. Wij bezorgen in heel Westmaas en omgeving, ook wanneer u catering of buffetten nodig heeft.

 

Lunch bestellen in Westmaas

Bij Catering Ilse en Fons werken wij louter met verse producten voor onze belegde broodjes, minibroodjes, ontbijtpakketten en andere arrangementen. Wanneer u voor meer dan vijftig euro bestelt, bezorgen wij gratis bij u thuis, op de zaak of elders in Westmaas en omgeving. En voor tien uur ’s ochtends bestellen betekent dat uw bestelling met de lunch bij u is.

Catering in Westmaas

Naast bezorging van ontbijt, lunch of broodjes, is het ook mogelijk om uw warme of koude buffet of volledige catering door Catering Ilse en Fons te laten verzorgen. Samen met uw persoonlijke wensen en ons uitgebreide assortiment, kunnen wij zowel bij u thuis als op uw bedrijf of op locatie de catering verzorgen. Plaats direct uw bestelling of neem contact met ons op voor meer informatie.

- Bestel bij Ilse en Fons -

Wilt u een bestelling plaatsen voor bij u op locatie?