Broodjes bestellen in ’s-Gravendeel

Wij leveren in ’s-Gravendeel! Catering Ilse en Fons heeft een uitgebreid assortiment aan belegde broodjes, luncharrangementen en ontbijtpakketten. Wij bezorgen in heel ’s-Gravendeel en omgeving, maar wij kunnen ook uw warme of koude buffet of catering verzorgen.

 

Lunch bestellen in ’s-Gravendeel

Het grote assortiment aan luxe broodjes, salades, minibroodjes en andere lekkernijen voor ontbijt of lunch kunt u zelf op komen halen of door ons laten bezorgen. Als u voor tien uur ’s ochtends uw bestelling doorgeeft aan Catering Ilse en Fons, heeft u het tijdens de lunch. En als u voor meer dan vijftig euro bestelt, is bezorging in en rond ’s-Gravendeel gratis. Al onze gerechten worden daarbij bereid met louter verse producten.

Catering in ’s-Gravendeel

Niet alleen kunt u broodjes en lunch bestellen bij Catering Ilse en Fons, wij kunnen ook een warm of koud buffet of een volledige catering voor u verzorgen. Met ons uitgebreide assortiment zit er vast iets voor u tussen, maar ook met uw persoonlijke wensen bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u meer weten of meteen uw bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op!

- Bestel bij Ilse en Fons -

Wilt u een bestelling plaatsen voor bij u op locatie?